Nicolas Decoster

Terug naar overzicht

Hij leerde het vak al van jongs af door eerst deel uit de maken van een lokale radiozender. Na enkele jaren radio maken, begon Nicolas ook met het draaien op evenementen samen met zijn collega's.
Na enige tijd meegaan ‘on the road’ met disco amigo is Nicolas op zijn 17 de ‘solo’ beginnen draaien in het Knokse nachtleven waar de verschillende cafés zoals Yssi’s en Dino’s op het Verweeplein , Loft club Scoop aan de cinema en uiteraard de toenmalige en nu nog vaak gemiste discotheek de ‘Number One’ in het Knokse casino hem hebben gevormd tot wie hij vandaag is als dj .

Na de periode van de Number One was er voor hem eindelijk ruimte in de agenda om ook op privé feesten en evenementen te gaan draaien , iets wat Nicolas nog steeds graag en vaak doet . Een zestal jaar geleden begon ook het verhaal van de Blue Marlin. Blue Marlin was de stranduitbating van Christoph Trio en Ann Laridon te Duinbergen , zij waren de eersten die de ‘Ibiza way of life ‘ naar Knokke brachten , inclusief live dj op het strand wat voor die tijd ongezien was aan onze kust ! Blue Marlin werd uiteindelijk Blue Buddha, na het strand volgde ook de trendy nachtclub ‘Blue Buddha Lounge’ en zoveel meer trendy Blue Buddha feesten en concepten tot zelfs een Fête Des Belges op Eden plage in Saint Tropez . Het is dan ook erg leuk dat hij zichzelf nog steeds ‘Blue Buddha resident dj’ mag noemen …

Kortom, dj Nicolas Decoster heeft ervaring genoeg in praktisch elk muziekgenre om ook van uw feest iets onvergetelijks te maken!

Boeken