Robin De la Rue

Terug naar overzicht

Robin De la Rue heeft een stem die iedereen raakt en is dé zangeres die jouw evenement nog mooier zal maken. Robin kan elk genre aan en brengt een prachtige versie van elke song. Vanhedendaagse pop over romantische jazz tot up tempo dance, Robin is de stem die je zoekt.

Je kan Robin De la Rue boeken aan de piano, in een iets grotere akoestische bezetting met contrabas, cello of viool erbij, of met een vijfkoppige band om jouw feest helemaal te doen ontploffen. Heb je nog grotere knaldrang? Robin kan ook tijdens een DJ-set live vocalsbrengen, en dat brengt de sfeer er zeker in.

Robin toonde haar talent voor het eerst door covers te uploaden op Soundcloud en YouTube. Begin 2014 sprong ze in het oog van de Belgische radio zender MNM. Ze werd uitgenodigd om enkele nummers live on air te brengen. Daarbij begeleidde de zangeres zichzelf op piano. Na die eerste publieke performance was haar muzikale carrière gelanceerd. Andere Belgische media hadden Robin ook opgemerkt en strikten haar voor enkele live optredens.

In slechts enkele jaren tijd veroverde Robin haar verdiende plaats in de muziekwereld. Voor enkele van haar projecten werkte ze samen met DJ duo’s. Als house / dance zangeres was ze te zien op Maanrock, Versuz, en Extrema Outdoor.

Daarnaast bleef Robin zich ontplooien in haar meest geliefde rol: naast of aan de piano voor akoestische optredens tijdens privéfeesten zoals huwelijken en high end corporate events. Ook met een full band blaast Robin jou omver met een stem om u tegen te zeggen en een sfeer waar nog lang over gesproken zal worden.

Naast al haar live gigs nam Robin in 2016 én in 2019 deel aan de bekende televisie zangwedstrijd The Voice van Vlaanderen op VTM.

In 2019 wordt Robin professioneel vocal coach en een jaar later start ze haar eigen zaak: Studio 84 Antwerp. Ze combineert haar zang coaching met de foto- en videografie van haar vriend Boy Kortekaas en zo ontpopt Studio 84 Antwerp zich tot een gerenommeerde foto, video en zangstudio.

Boeken