DJ Houwen

Terug naar overzicht

Op zoek naar een fantastische allround DJ die zich niet in een hoekje laat duwen qua muziekstijl? Dan ben je bij DJ Houwen aan het goede adres.

DJ Houwen wordt wel al eens beschreven als een “natuurtalent”. Hij kan niet alleen technisch uitstekend mixen, maar zijn eclectische muziekkeuze is steeds to the point om jouw evenement, trouwfeest, club, festival of bar de gewenste vibe te geven.

DJ Houwen voelt zich, door zijn jarenlange ervaring, helemaal thuis in de muziek van vroeger en nu. Hij draagt een enorme muzikale bagage met zich mee waardoor de klassiekers zeker een plaats krijgen in zijn DJ-sets, dit alles in de mix met de frisse hedendaagse trends. Hij is niet bang om diverse genres snel af te wisselen en voelt perfect de dansvloer aan.

“Bij deze willen we jullie een voor een uitvoerig bedanken om ons het feestje van ons leven te bezorgen! De communicatie, opbouw, afbraak, verlichting, de sfeer en vooral de party met DJ Houwen was super! Zeer tevreden dat we met jullie in zee zijn gegaan! We kunnen het iedereen aanbevelen die in de toekomst een vette party wil geven om met jullie samen te werken. Ons dansfeest is op geen enkel moment stilgevallen, na de openingsdans is bijna niemand terug naar zijn tafel gegaan. Nooit gedacht dat dit ging gebeuren!”

Geen enkel genre is taboe bij hem, maar uiteraard heeft hij ook zijn muzikale voorliefde. Disco, 80s, 90s, retro, latin en house behoren tot zijn favoriete genres, maar hij zal steeds zijn DJ-set afstemmen op jouw wensen en voorkeur zonder zijn eigen identiteit te verliezen. Zijn referenties zijn eindeloos en de feedback na elke DJ-set lovend.

Boeken