Justine S

Terug naar overzicht

Justine Szpringer, de naam doet wellicht al een belletje rinkelen…

Zeker wanneer we enkele van de grootste festivals in Europa en (buiten Europa) beginnen op te noemen.

2012

Het is allemaal begonnen als een onschuldige hobby die zich plaats vond in de kelder waar ze maandenlang elke dag aan het oefenen was om de perfecte dj set neer te zetten.
Met haar gedrevenheid en aanstekelijke positivisme mocht ze als één van eerste vrouwelijke deejays optreden in discotheek Noxx Antwerp waarna de bal aan het rollen ging en ze haar eerste internationale optreden beet had in Nikki Beach St Tropez wat het begin was van haar internationale carrière.

2013 – 2014

Met heel wat optredens op de grootste festivals in België oa Summerfestival, Laundry Day en Tomorrowlandkreeg Justine heel wat aandacht van fans uit Zuid-Amerika. Zo tourde ze in verschillende Zuid-Amerikaanse landen en Carraïbische eilanden oa Brazilië,Mexico,Costa Rica,Suriname,Cuba,St Maarten,Curacao,…

2015 – 2016

Dit avontuur was nog maar het begin van haar opzwepende carrière in binnen en buitenland. Na Vlaanderen,Wallonië en Zuid-Amerika veroverde ze ook Europa waarbij ze optredens had in oa Italië, Duitsland,Luxemburg, Nederland, Noorwegen en als kers op de taart op het grootste festival ter wereld ‘ Sziget Festival ‘ in Hongarije met internationale top artiesten als Hardwell,Fedde Le Grand,…

2016-2017

De drang naar meer dan enkel optreden in binnen en buitenland kwam vooral in 2016 waarbij er enkele samenwerkingen werden gedaan met artiesten en bekende buitenlandse zangers. Niet enkel in België werd Justine haar populariteit groter en groter maar ook vanuit het Midden-Oosten en Azië kreeg Justine heel wat aandacht en fans waarbij er optredens plaatsvonden in bekende discotheken in Israël, Dubai, India en China.

2017 – 2018

Met de enorme honger die Justine had om zich nog meer te differentiëren dan andere dj’s en zich puur op haar eigen muziekstijl te focussen zorgde ervoor dat ze de samenwerking met haar toenmalige collega waar ze een DJ-duo mee vormde stopt werd gezet.

Zo werd de artiest Justine S. tot leven gebracht.
Met jarenlange ervaring, de groeiende kennis die elke dag bijgeschaafd wordt en de enorme liefde en passie voor het DJ- carrière kan dit niet anders dan veel spannende en grootse dingen beloven!
Ze is nog jong, vol energie en lang nog niet klaar om de wereld te laten zien wat ze allemaal in haar mars heeft!

Boeken